Starost: 14 Pridružio: 06 Nov 2008 Poruke: 100 Gde živiš: Jagodina
Poslao: 2008-11-10, 19:36
warez-bb je mnogo neorganizovan. Vise ne znaju ni sta da rade sa forumom, u haosu je:)
Ovaj forum ce se isticati na svoj nacin. Dobar tim, mnogo tema, mnogo clanova, itd.
Pridružio: 05 Nov 2008 Poruke: 3070 Gde živiš: Suncani Breg
Poslao: 2008-11-10, 19:47
Po meni puno bolji forum od warez-bb-a je forumw kod koga teme "lepse" izgledaju svaki post ima ono sto postu treba da bi izgledao lepo a ne ko na warez-bb
Tema Nero 9 udjes unutra i samo vidis 2-3 linka za skidanje. Nigde ni INFO ni Slika
warez-bb je mnogo neorganizovan. Vise ne znaju ni sta da rade sa forumom, u haosu je:)
Ovaj forum ce se isticati na svoj nacin. Dobar tim, mnogo tema, mnogo clanova, itd.
Slažem se, ako je neki forum u haosu to je warez-bb, tamo ti svako radi šta hoće, potpuni haos.
I naravno ne treba uvek biti isti u svemu jer će ovo onda biti samo još jedan forum kao i mnogo drugih, upravo neke male-velike razlike su ono što privlači posetioce i što bi trebalo ovaj forum da razlikuje od drugih.
Ako sam dobro razumeo,ovo je pocetak jednog lepog druzenja... Sto se tice Rapida, nije da je los, ali su toliko dosadni sa brisanjem postova, a za stalno kocenje i pucanje veze da ne pricam... Zelim Vam srecan pocetak i puno uspeha u realizaciji foruma. Posto vidim neka poznata imena koja su satanizovana i brisana na Rapidu,nadam se da necete ciniti greske kao oni... Aj,pa nek je sa srecom! Pozzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!
Ako sam dobro razumeo,ovo je pocetak jednog lepog druzenja... Sto se tice Rapida, nije da je los, ali su toliko dosadni sa brisanjem postova, a za stalno kocenje i pucanje veze da ne pricam... Zelim Vam srecan pocetak i puno uspeha u realizaciji foruma. Posto vidim neka poznata imena koja su satanizovana i brisana na Rapidu,nadam se da necete ciniti greske kao oni... Aj,pa nek je sa srecom! Pozzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu