![]() |
|
Ljuba Alicic - Kolekcija - Verzija za štampu +- Jorgovan Warez (http://www.jorgovanw.com) +-- Forum: ...::Download::... (/Forum-Download) +--- Forum: Muzika (/Forum-Muzika) +---- Forum: Domaca Muzika (/Forum-Domaca-Muzika) +---- Tema: Ljuba Alicic - Kolekcija (/Tema-Ljuba-Alicic-Kolekcija) |
Ljuba Alicic - Kolekcija - Warez Bot - 06.11.2008 14:57 Ljuba Alicic - Kolekcija Ciganin sam al najlepsi Crveno obuci Ja cu te uvek voleti Ja je volim Jedinac sam u majke Kako zelim da te vidim Ljuba alicic - ako u tebi ima ljubavi Ljuba alicic - bez ljubavi kako mi je Ljuba alicic - bez tebe Ljuba alicic - bices opet moja mala Ljuba alicic - bilo mi je lepo stobom Ljuba alicic - boginja Ljuba alicic - bogovi zemljom hode Ljuba alicic - bol me ubija Ljuba alicic - budi me mila majko Ljuba alicic - budi spremna dolazim po tebe Ljuba alicic - cico mico Ljuba alicic - cuvam nasu pravu sliku Ljuba alicic - da je volim to si znao Ljuba alicic - da li si jos uvek lepa Ljuba alicic - da nije on kraj tebe Ljuba alicic - da si moja samo jedan dan Ljuba alicic - da te ljubi, da te mazi Ljuba alicic - da zna zora Ljuba alicic - dal jos u sapcu zivis Ljuba alicic - darkovo kolo Ljuba alicic - dodji da se isplacemo Ljuba alicic - dva dobra druga Ljuba alicic - dva druga dva prijatelja Ljuba alicic - eto sto me boli Ljuba alicic - evo, vec je osmi dan Ljuba alicic - gde si da si moj golube Ljuba alicic - gde si sada, prijatelju moj Ljuba alicic - gromovi pucajte Ljuba alicic - hej cigani braco moja Ljuba alicic - hej drugovi moji Ljuba alicic - hej ljubavi Ljuba alicic - hocu ljubav u cetiri oka Ljuba alicic - hocu ljubav, necu prijateljstvo Ljuba alicic - hvala ti sto me trazis Ljuba alicic - i ja sam voleo Ljuba alicic - imala je osamnaest godina Ljuba alicic - imam stobom strasan plan Ljuba alicic - ispijam casu po casu Ljuba alicic - ja muskarac ne bih bio Ljuba alicic - ja se vracam svom ocu i majci Ljuba alicic - javi se jasmina Ljuba alicic - jedne noci prodala si srecu Ljuba alicic - jednoj zeni Ljuba alicic - kad odes i nestanes Ljuba alicic - kad se voli nije zima Ljuba alicic - kleo sam se u drugarstvo nase Ljuba alicic - ko je kome vise dao Ljuba alicic - ko te tajno ljubi Ljuba alicic - koga volim Ljuba alicic - koja gora ivo Ljuba alicic - kupi majko vencanicu Ljuba alicic - lako je reci ne Ljuba alicic - lako je tebi druze Ljuba alicic - lepa maro Ljuba alicic - lepa, najlepsa Ljuba alicic - ljubav samo ljunav Ljuba alicic - majko moja Ljuba alicic - mala Ljuba alicic - mi nememo srece Ljuba alicic - moj dragane Ljuba alicic - musko mi se rodilo Ljuba alicic - napijem se s drugovima Ljuba alicic - narod prica, bilo sta Ljuba alicic - navikla si na moj uzdah Ljuba alicic - ne mogu te prezaliti Ljuba alicic - ne neces videti Ljuba alicic - ne pitaj me majko Ljuba alicic - ne spominjite njeno ime Ljuba alicic - ne tuguj mi stari druze Ljuba alicic - ne, neces videti Ljuba alicic - nebih dao dete svoje Ljuba alicic - necu da placem Ljuba alicic - nedaju mi da te volim Ljuba alicic - neka cudna mala(1) Ljuba alicic - neka cudna mala Ljuba alicic - neka me pogode gromovi Ljuba alicic - nema tuznije sudbine Ljuba alicic - nema vise harema Ljuba alicic - nemoj se ljutiti Ljuba alicic - nemoj sreco nemoj danas Ljuba alicic - neverna verenica Ljuba alicic - nikad ne gubi glavu Ljuba alicic - nikada ti oprostiti necu Ljuba alicic - nisi znala za bol srca mog Ljuba alicic - nosila si burmu moje majke Ljuba alicic - o da li znas Ljuba alicic - oci pune ljubavi Ljuba alicic - oj devojko djindjo moja Ljuba alicic - ostala je jedna ljubav Ljuba alicic - ostavite ljubav moju Ljuba alicic - otrovana si zena Ljuba alicic - otvoricu ti svoje srce Ljuba alicic - ove noci poklanjam ti dusu Ljuba alicic - ove su te ruke milovale Ljuba alicic - pada prvi sneg Ljuba alicic - place u snu za tobom Ljuba alicic - placem Ljuba alicic - placi, ali digni glavu Ljuba alicic - poslednja noc Ljuba alicic - pozdravi mi majku Ljuba alicic - probudi me majko Ljuba alicic - prokleo me zivot ljudi Ljuba alicic - prolece sam mrzeo zbog tebe Ljuba alicic - prsten mi vrati devojko Ljuba alicic - pusti me da placem od srece Ljuba alicic - pustite me da je sanjam Ljuba alicic - pustite me da placem od sebe Ljuba alicic - rastajemo se mi Ljuba alicic - rob sam njene ljubavi Ljuba alicic - sad pati, ako, ako Ljuba alicic - sad si lepsa nego ikad Ljuba alicic - samo ja i tuga Ljuba alicic - samo ona moze u zivot da me vrati Ljuba alicic - seherezada Ljuba alicic - seoski delija Ljuba alicic - seti se ljubavi Ljuba alicic - slatki snovi(1) Ljuba alicic - slatki snovi Ljuba alicic - srce moje jako budi Ljuba alicic - sta smo bili podseti me Ljuba alicic - stari most Ljuba alicic - sto sam zena zavoleo Ljuba alicic - sumorno jutro Ljuba alicic - suze, suze teku Ljuba alicic - svaka ljubav da se preboli Ljuba alicic - sve ljubavi behu lazne Ljuba alicic - svi su smesni posle mene Ljuba alicic - svi te lazu osim mene Ljuba alicic - ta sto me je volela Ljuba alicic - ti i ja Ljuba alicic - ti ne licis ni na jednu Ljuba alicic - ti si daleko Ljuba alicic - ti si kriva Ljuba alicic - ti si moja istina Ljuba alicic - ti si zena, sto se jednom radja Ljuba alicic - tu moja ljubav spava Ljuba alicic - u njeno ime Ljuba alicic - u sapcu kraj save Ljuba alicic - udaje se fata Ljuba alicic - usne slatke maline Ljuba alicic - uveo cvet Ljuba alicic - veceras mi ne donosi cvece Ljuba alicic - volecu te muko moja Ljuba alicic - voleli smo isto vino istu zenu Ljuba alicic - za tebe nisam ja Ljuba alicic - zapevala sojka ptica Ljuba alicic - zbog njega ces izgubiti mene Ljuba alicic - zivot mi se zamerio Ljuba alicic - zna ona, ko je voli Ljuba alicic - znas li, oce, majka gde je Ljuba alicic - zoro moja zorice Mi smo bili kao braca Placite samnom jesenje kise Plamen mog zivota Pustite me, da placem od srece Samo sam te ja voleo Shvatio sam samo tebe volim Svirajte Mi Za Zeljanu Znaj da volim te Kod: http://rapidshare.com/files/65689741/Ljuba_Alicic_-_Kolekcija_-_by_cajkamaster_-.part1.rar |